Lettergrootte

Groter Herstellen Kleiner

Zonnepanelen 227167f45d91a292cd309517bb5e78bf
Zons Onder A310b999540f33d72916d0a22819d258
Hout Kaderwerk 17663d7b92e08c64eff4833a2426a1c6

Zonnepanelen

Wat?

Merkt u ook dat reeds heel wat daken voorzien zijn van zonnepanelen, voor de productie van elektriciteit? Als u beschikt over een goed geïsoleerde woning dan is dit beslist een zeer goede investering! 

Be-energy kan u alle informatie bezorgen. Wij zorgen voor de volledig administratieve afhandeling van uw dossier. Van offerte tot plaatsing en subsidieaanvragen. Bovendien volgen wij uw project ook nadien nauwgezet. Wij willen immers de maximale opbrengst uit onze installaties halen. Afhankelijk van de opstelling kan de werkelijke opbrengst van zonnepanelen sterk verschillen!

 

Monitoring na plaatsing is belangrijk

Er zijn verschillende factoren die voor ongewenst verlies kunnen zorgen (bv. beschaduwing, dakhelling, oriëntatie, temperatuur van de panelen, samenstelling en aansluiting van de installatie, leeftijd van de panelen, stof of vuil op panelen, enz.) .

Uiteraard  berekenen wij (onder meer via aangepaste software) de meest gunstige opstelling en installatie voor uw dak, maar ook na de plaatsing volgen wij onze projecten op.

 

Unieke samenwerking met partner zorgt voor topkwaliteit tegen scherpe prijs
Voor de realisatie van onze projecten met zonnepanelen werken wij samen met de firma energie de  kempen uit Turnhout. Deze samenwerking garandeert een optimale kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs. Elke installatie is een nieuwe uitdaging die heel precies op maat
van de klant en de mogelijkheden van het dak wordt berekend. Hiervoor kunnen wij beroep doen op verschillende modellen van panelen (niet één standaardtype voor alle daken …) en de beste materialen.
Uw dak is immers goud waard en verdient alleen de beste installatie voor de volgende 30 jaar!

 

Krijg ik subsidies?
De subsidies zijn afgeschaft. Maat omdat de prijs van zonnepanelen fel is gedaald is dit niet meer nodig. Dit maakt dan het plaatsen van zonnepanelen nog steeds een zeer goede investering is die op 8 jaar of minder is terugbetaald. 

Gratis offerte en uitgebreid advies
Wij maken graag tijd voor een grondige studie van uw plannen en een uigebreid advies. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw plannen. Ook onderzoeken wij of u uw elektriciteitsverbruik kan doen dalen zonder verlies van comfort.